Nejnovější recenze ze sekce Opalovací přípravky
- rychlé použití díky spreji
krásně voní a dobře se aplikuje
Příjemný krém na pleť, pro mojí suchou kůži se ale moc nehodí, musím přemazat něčím masnejším, ale jinak hodnotím skvělé.
Vivaco Sun Argan Bronz Oil Tanning Butter SPF6 200 ml voděodolné opalovací máslo s arganovým olejem pro rychlé zhnědnutí
- Již 2 léto používám tento produkt , nad míru spokojena. Ráno se člověk namaže máslem a může několikrát do vody, bez dalšího mazání .
Nevýhodu nevidím žádnou.
Malé balení výhoda ale velmi tuhý a barví oblečení špatně se roztirá
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ opalovací krém s výtažky z rýže a probiotiky 50 ml
- Mám aknózní pleť - nezpůsobuje mi akné
- Lehký a chladivý
Slyšela jsem na něj samou chválu, hlavně pro mastnou pleť. Musí se chvilku zapracovávat prsty do pleti, potřebné množství nanáším ve dvou částech, lépe a rychleji se zapracovává do pleti. Nelepí, ale čekala jsem (nebo doufala v) trochu matnější vzhled. I přes to se mi líbí a jsem moc spokojená.
Nemám vyzkoušené jiné korejské SPF krémy, tento je první, proto dávám 4,5/5.
- Nikdy jsem se nespálila od sluníčka
It is lightweight thought and didn’t give white cast on my face, was easy to spread. It is very dense and very matte. I used it one day and that day, I had that look when you put foundation on your face like dry. I have combo skin. If you skin is super oily and and you like mat look, you can go for it. Personally, I like the dewy look of the water fit version from this brand more. I would only buy because it is physical sunscreen if I can find a balanced look with a moisturiser underneath. Otherwise, a big no.
Opalovací krém je suprový. Pokud namočíte pokožku, je vidět, jak na ní kapičky zůstavají a vůbec se nevsakují. Chtěla jsem produkt, který opravdu chrání pokožku s vysokým faktorem. Zároveň mi vyhovuje, že obsahuje minerální filtry.
Spokojenost.
Dobrá zkušenost
moc tekutý
Přidáno: 21. července 2024
(naposledy upraveno 21. července 2024)
Zakoupeno v Ksisters
Pekne se roztirs, nezanechava bile stopy, trosku pali, ale jako atopik mohu doporucit
- výborný dávkovač
- Krásně se roztírá, kvalitní opalovací mléko s vysokym faktorem vhodné pro děti ALE
- Znovu asi již nezakoupim
- Na poměrně vysokou cenu, zcela nekvalitní balení, pumpička nemá zarážku (polohu ve které mléko neteče). Víčko, které je na obalu také zrovna nedrží, takže po 3 dnech ztraceno a teď mi peníze za opalovaci mléko vytékají do batohu. Navíc jde pumpička velmi lehce stlačit.
- příjemné
- pálí oči
Hodně mastný, ale dobře se roztírá a je na kůži příjemný.
Ale jakmile se mi jen malilinkato krému dostane k očím, je to hrozný, hrozně to pálí, jak kdyby mi to vysušovalo oči. Otřít oči odličovacím tampónkem nepomáhá.
Skvělé cestovní balení
S produktem jsem 100% spokojena,a vřele všem doporučuji krém je kvalitní a děla my dobře na pleť.
- Přípravek kvůli svým zdravotním problémům s pokožkou používám již několik let a mohu potvrdit, že opravdu splňuje to, co je deklarováno. Snadno se roztírá, velmi rychle vsakuje a nezanechává pocit mastnoty. A co je hlavní, skutečně mi pomáhá.
Nemám žádnou negativní zkušenost.
- Konečně !!! Letos asi 6 spfko, ale teď to vypada na to spravne, super na citlivou pleť, no parfemace, žádné ucpavani poru, sjednotí pleť, proste dokonalost!!!
- Nelepi, neleskne se na pleti, vstřebá se hned. Mám sušší citlivou pleť s vraskami, na pohled větší póry, 43 let!!