Nejnovější recenze ze sekce Opalovací přípravky
Eucerin Pigment Control emulze na opalování na obličej s depigmentačním účinkem SPF50+ středně tmavá 50 ml
Super
- Vyzkoušeno a spokojenost
- Produkt kupují opakovaně a jsem s ním maximálně spokojená. Přes léto používám misto make-upu. Je prostě úžasný. Určitě jsem nekoupila naposledy.
- Pomáhá na sluneční alergii,doporučuji.
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ opalovací krém s výtažky z rýže a probiotiky 50 ml
- Солнцезащитный+лечит высыпания,мутирует мою комбинированную проблемную кожу лица, отлично увлажняет,немного осветляет,немного питает
- Супер крем
- Нет
Eucerin Sun krémový gel na opalování Dry Touch SPF50+ 200 ml
Lucie Pučelíková
Přidáno: 27. července 2024
(naposledy upraveno 27. července 2024)
Zakoupeno v Vitalpoint Rodinná lékárna
- Méně lepí než ostatní opakovací krémy
- Snadná aplikace
- Lehce roztiratelne
- Vodeodolna
- Příjemná konzistence
spokojenost
Nerozpouští se na sluníčku.
V létě používám produkty na opalování s filtrem 50 na obličej i u nás v ČR dlouhodobě. Léta od firmy Ĺoreal Paris a nyní jsem vyzkoušela od Dr. Max. a jsem též spokojena.
Je super zakoupila jsem na doporučení od kamarádky
- skvěle funguje u pleti, která má sklon ke sluneční alergii
maximální spokojenost se všemi výrobky sluneční řady Vichy
Skvělý opalovací přípravek zejména k moři. Vyplatí se připlatit si, neboť co používám Biodermu, nevím, co je to sluneční alergie.
- příjemná konzistence,dobře se roztírá
Snadné použití, nezpůsobuje alergické reakce
není cítit na těle, velmi lehký
- příjemně voní
- výborně se roztírá
- příjemně voní
- výborně se roztírá
Používáme krátce snad bude dobrý