Nejnovější recenze ze sekce Opalovací přípravky
Nejlepší, vhodný i pod make up, a funguje, kupují každý rok
- Dobře se roztírá.
- Příjemně se roztírá. Při použití na obličej nepálí v očích.
- Vysoká ochrana
- Je velmi tuhý , hůře roztírá
- Je nutný mastnejsi podkladový krém
Výborný produkt, používám letošní léto, předešlá léta Vichy, LA ROCHE. Tam ovšem je cena hodně vysoká a již si to nemohu dovolit.
- Velice hydratující
Beauty Of Joseon Relief Sun Rice + Probiotic SPF50+ opalovací krém s výtažky z rýže a probiotiky 50 ml
- Výborný
- Mírně tónovaný, v létě se určitě dá nosit namísto makeupu
- Krém je minerální a narozdíl od jiných minerálních krémů se skvěle roztírá a nezanechá na mé pleti bílé stopy
- Velmi příjemně mi voní
- Menší balení, ale krém je na obličej a vejde se s sebou do kabelky, takže mi velikost vyhovuje
Dokonaly produkt , doporučuji
- Lehká textura
- Snadné nanášení
- Pumpicka je moc fajn
- Žádná
Krém má lehké složení, stačí protřepat a muže se nanaset na denní krém… Velmi jemná struktura je další plusovy bod…
- kupuji již několik let a jsem velice spokojená
Хороший крем, добре захищає шкіру. Легка, не жирна текстура. Рекомендую.
- Jsem velmi spokojená s produktem
- Nemám co vytknout
dobře roztíratelný,silná ochrana proti slunku
Jsem spokojená, přípravek mi vyhovuje i když mám citlivou pokožku se sklonem k vyrážkám. Dobrá cena
- super
Garnier Ambre Solaire Sensitive Advanced Hypoallergenic Spray voděodolný opalovací sprej SPF50+ 150 ml
- super
50ku jeste nemám vyzkoušenou, ale uz jsem měla 20 i 30 faktor, počítám ze bude i tento skvělý. Vyšší faktor jsem pořídila kvůli dovolené v Itálii :)
Produkty s nízkým faktoremi vymizely z obchodů...tento krém si kupují již dlouhou dobu a jsem s ním nesmírně spokojená-používám ho pod slunečník
Mám už druhé balení, používám po cely rok na pleť, neucpava póry, nedělá akné, krásně voní a nedělá bílou masku :)
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »